Skriv ut detta Sida

Sponsorer

Våra sponsorer för säsongen 2019

Byggma

Under Bygmas långa historia har verksamheten alltid drivits utifrån samma grundläggande filosofi. Affärsmässighet, flit och framsynthet. En filosofi som kommer att känneteckna Bygma även i framtiden.

 

 

 

 

Tectel

Tectel är specialister inom elteknik och elkraft och erbjuder tjänster inom el-, styr- och kraftsystem upp till  40 kV och således har vi en unik kompetensbredd. Vi är mångsidiga och kunniga tekniker som utför allt från mindre serviceuppdrag till större totalentreprenader samt konsultativa tjänster.

 

 

 

 

Indexator

Indexator Rotator Systems AB är världsledande tillverkare av rotatorer och säljer idag till mer än 40 marknader över hela världen.

 

 

 

Granö Beckasin

Hotell, konferens, äventyr och upplevelser i Västerbotten

 

 

 

 

 

Tegsnässkidan

Med tydlig koppling till skog och natur tar vi fram Tegsnässkidan, Tegsnäshus, Jörnkängan, Byggmaterial, Träförbukningsmaterial & Speciallemballage. Alltid med lokala råvaror och stor kunskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

Statkraft

Statkraft är ett ledande företag inom vattenkraft internationellt, Europas största leverantör av förnybar energi och Sveriges fjärde största elproducent. Koncernen producerar vattenkraft, vindkraft, solkraft, gaskraft och levererar fjärrvärme. Statkraft är ett globalt företag inom energihandel. Statkraft har 3600 anställda i 16 länder.

 

 

 

 

Permalänk till denna artikel: http://www.granobygdensgk.se/?page_id=1255