Skriv ut detta Sida

Sponsorer

Våra sponsorer för säsongen 2017

Tectel

Tectel är specialister inom elteknik och elkraft och erbjuder tjänster inom el-, styr- och kraftsystem upp till  40 kV och således har vi en unik kompetensbredd. Vi är mångsidiga och kunniga tekniker som utför allt från mindre serviceuppdrag till större totalentreprenader samt konsultativa tjänster.

 

 

 

 

Indexator

Indexator Rotator Systems AB är världsledande tillverkare av rotatorer och säljer idag till mer än 40 marknader över hela världen.

 

 

 

Cykel och Fritid

Startade 2004 i ett garage. Vi Stoltserar, sedan sommaren 2011, med Vindelns Bästa affärsläge, vägg i vägg med Systembolaget. Vi kallar oss stolt för Vindelns STÖRSTA sportaffär. 

 

 

 

 

Granö Beckasin

Hotell, konferens, äventyr och upplevelser i Västerbotten

 

 

 

 

 

Vimek

Visdom går i arv. Om 60 år kommer hennes barn att vårda sin skog lika omsorgsfullt som morfar. Det handlar om att skapa värden för kommande generationer. Vi kallar det Vimekgallring, skogsägare kallar det lätt och enkelt.

 

 

 

 

Tegsnässkidan

Med tydlig koppling till skog och natur tar vi fram Tegsnässkidan, Tegsnäshus, Jörnkängan, Byggmaterial, Träförbukningsmaterial & Speciallemballage. Alltid med lokala råvaror och stor kunskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

NH Skogsentreprenad AB

Skogstjäntser, naturvård och åkeri

 

 

 

 

 

 

Permalänk till denna artikel: http://www.granobygdensgk.se/?page_id=1255