Tillbaka till Gäst

Värt ett besök

Välkommen att besöka oss

Granöbygdens golfbana sköts och drivs helt ideellt av klubben. Det gör att vi inte kan konkurrera med större golfbanor vad gäller skötsel eller service. Vi har ingen fin golfbutik eller restaurang, eget golfpro eller påkostat klubbhus. Det vi däremot har är en klurig golfbana, ett lugnt speltempo och behovet av att boka starttid i förväg, känns ganska onödigt.

2014-06-10 19.59.38

Varför inte nyttja årstidens ljusa kvällar till en golfrunda på Granöbygdens GK?

Här är banan där det nödvändigtvis inte är den som slår längst som har en fördel, här är det mera att slå rakt som är viktigt. Vår bana har bitvis ganska smal fairway, något som blir en riktiga utmaningen. Glöm inte att ta med en termos med kaffe och ta en paus vid utkikspunkten som ligger på väg till åttonde tee. Där får ni välbehövlig vila med en vidunderlig utsikt över Umeåälvdalen.

Men varför läsa om banan när det är trevligare att göra ett besöka och spela. Värm upp på vår drivingrange och gå några rundor. Vi lovar att ni inte kommer att bli besvikna, utan lite imponerade över hur bra en bana kan vara, även om den drivs helt ideellt.

Permalänk till denna artikel: https://www.granobygdensgk.se/?page_id=441